onsdag 2. april 2014

Lettvinte wienerbrød!


Dette er så raskt å lage, og kjempegodt! Oppskriften er omtrent som vannbakkels, bare at man bruker melk i stedet for vann. Det beste med de, syns jeg, er at de ikke er så søte, men du kan gjøre de akkurat så søte som du selv vil. Samtidig inneholder de helt vanlige ingredienser som de fleste har på kjøkkenet, slik at man kan lage på impuls. Helt nydelige med melisglasur, eller smeltet melkesjokolade, NAM!

Til ca 12 stk trenger du:
2,5 dl melk 
125 g smør 
125 g hvetemel 
ca. 4 stk egg

Kok opp melk og smør, tilsett mel og rør sammen. 
Pisk så inn ett og ett egg. Rør godt hver gang, deigen skal bli slik at den holder formen.
Sett bollene på stekebrett, med bakepapir, med en skje eller bruk sprøytepose

Stekes på 200 grader i ca 20-25 minutter.
OBS: IKKE åpne døren på stekovnen før de er helt ferdige, da faller de sammen.

Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar